Fundația Orange anunță concurs de selectare a unui Partener care va implementa proiectul Solidarity FabLab, ediția 2024

09.04.2024

Fundația Orange Moldova dă start procesului de selecție a unui ONG care va implementa proiectul Solidarity FabLab pe parcursul anului 2024. Organizațiile non-guvernamentale interesate, care îndeplinesc condițiile Regulamentului, sunt încurajate să depună dosarul de participare până la 3 mai 2024.

Solidarity FabLab este un program de formare în domeniul producției digitale, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, care-și doresc să deprindă abilități și cunoștințe noi în fabricarea produselor, prin intermediul tehnologiilor digitale, utilajelor și echipamentelor electronice de programare, cum sunt imprimantele 3D, mașinile de cusut digitale sau decupatoarele Laser.

Ediția a treia a programului se va desfășura în perioada 1 iunie – 31 decembrie 2024 și va implica circa 220 de tineri din țară. Instruirile vor avea loc la Orange Digital Center (Chișinău) și în cele 3 locații Solidarity FabLab amenajate în Sîngerei, Orhei și Soroca.

ONG-urile interesate vor expedia dosarul de participare până la data de 3 mai 2024, ora 24:00, la adresele de email: fundatia@orange.md și sourcing@orange.md, cu titlul: Aplicare la Proiectul Solidarity FabLab.

 Regulamentul concursului


Modele de fișiere pentru dosarul de aplicare:

  Formular de aplicare

  Chestionar

  Plan de acțiuni

  Buget