Asigurarea eficientizării resurselor termo-energetice şi ameliorarea condiţiilor de spitalizare a copiilor din nordul Moldovei

Descriere: În 2010, Fundaţia Orange, împreună cu administraţia Spitalului Clinic Municipal din Bălţi, a inaugurat Departamentul de Pediatrie al instituţiei, asigurând un regim de temperatură optim în saloanele spitalului, prin schimbarea geamurilor edificiului în care sunt internaţi copiii. Pentru implementarea proiectului desfăşurat în perioada decembrie 2009 – ianuarie 2010 au fost alocate şi resursele adunate în cadrul campaniei de colectare de fonduri prin SMS de la clienţii Orange pentru repararea Spitalului Clinic Municipal din Bălţi.

Scopul proiectului a fost de a contribui la îmbunătăţirea calităţii asistenţei şi deservirii medicale în Republica Moldova.

Beneficiari: Anual, spitalul clinic municipal din Bălţi acordă asistenţă medicală specializată de staţionar pentru circa 5 000 de copii din nordul ţării.

Găsiţi mai multe detalii