Internet pentru viitor

Internet pentru viitor este un proiect caritabil, realizat de Fundația Orange Moldova, și are drept scop de a ajuta la incluziunea digitală a societății. Inițiativa este implementată odată cu extinderea rețelei de Internet prin Fibră optică a Orange Moldova în tot mai multe localități din țară.

Scopul programului este de a contribui la incluziunea digitală a familiilor vulnerabile cu trei și mai mulți copii, prin oferirea gratuită a serviciilor de Internet și Televiziune de la Orange pentru o perioadă de 12 luni.

În anul 2023, Fundația Orange a reușit să conecteze 130 de familii din Moldova, care provin din medii social vulnerabile. Fiecare familie a primit gratuit, pentru o perioadă de 12 luni, un abonament de Internet prin Fibră și Televiziune Acasă, un televizor, un smartphone și o cartelă PrePay.

Proiectul Internet pentru viitor se află sub umbrela campaniei sociale # EuAjut și este finanțat integral de Fundația Orange și realizat în parteneriat cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecție a Familiei din țară și implementat de Centrul de Informații Universitare.