Orange Digital Center

Orange Digital Center este un hub de învățare pe parcursul vieții, unde fiecare poate dobândi competențele digitale și antreprenoriale necesare unui viitor tehnologizat. Aici, oameni din diferite categorii de vârstă pot să își descopere potențialul, să își perfecționeze abilitățile profesionale sau să se recalifice pentru o meserie a viitorului.

Orange Digital Center este o inițiativă socială a Grupului Orange și este implementat în Republica Moldova de Fundația Orange, în parteneriat cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și UKaid.

La Orange Digital Center poți găsi programe gratuite de instruire non-formală, cum ar fi: Solidarity FabLab, #SuperCoders, Women Digital Center, Fundamentele IT și altele. Dacă ești elev, studentă, antreprenor sau dorești să îți dezvolți competențele digitale și antreprenoriale, să ai contact cu noi tehnologii și să te inspiri pentru cariere digitale, aplică la programele disponibile pe https://digitalcenter.orange.md/