Cu Orange faci parte din ceva mai mult. Fiind cu Orange eu ajut. Tu ajuți. Noi ajutăm

03.05.2023

La Orange, credem că viitorul aduce multe inovații, care ne vor face viața mai bună și mai interesantă. Iată de ce, suntem pregătiți și deschiși pentru progres prin învățare permanentă și maximă deschidere față de nou. Promovăm educația digitală și antreprenorială la toate nivelele și susținem cu încredere pe cei care vor să-și creeze propriul viitor.

Din 2009, odată cu lansarea Fundației Orange în Moldova, am realizat peste 150 de proiecte sociale în valoare de circa 100 de milioane de lei, schimbând spre mai bine viața pentru fiecare al șaselea locuitor al Moldovei. Astfel, fiecare client Orange trebuie să știe că azi, când își suplinește contul, de fapt, donează bani pentru ca mâine un copil să primească o șansă în plus pentru un viitor împlinit.

Ludmila NISTORICĂ, Președinta Consiliului Fundației Orange Moldova: „Fundația Orange susține oamenii extraordinari și încurajează procesele cu impact asupra unui prezent și viitor mai bun pentru Moldova. Prin campania socială #EuAjut, adunăm sub o umbrelă proiectele prin care formăm şi educăm cetăţenii de mâine, astfel ca aceştia să se preocupe de un viitor mai bun pentru țara noastră. Împreună realizăm proiecte sociale de incluziune și educație digitală pentru elevi, profesori, tineri, persoane dezavantajate, și îi ajutăm să-și dezvolte competențele digitale necesare unui viitor digitalizat.”

În acest an celebrăm oamenii care ajută din toată inima. Noua campanie socială #EuAjut este umbrela tuturor proiectelor Fundației Orange din următoarea perioadă. Spotul video ilustrează cele mai importante momente din viață și descrie ca un fir invizibil cum ajutăm la fiecare etapă.

Prima emoție... Prima descoperire... Primul succes... Prima scânteie... Suntem mereu aproape de ce contează pentru tine, în spitale și săli de clasă dotate cu ajutorul Fundației Orange. Suntem alături cu Internet și telefonie mobilă care te ajută să păstrezi legătura cu cei dragi și care îți oferă acces la o lume întreagă de cunoștințe.

Descoperă pagina dedicată https://www.orange.md/ro/euajut și află mai multe detalii despre fiecare proiect și implică-te sau înscrie-te ca să fii unul dintre următorii beneficiari.

Despre Fundația Orange Moldova

Fundaţia Orange Moldova a fost înfiinţată în anul 2009, ca parte a organizaţiei cu acelaşi nume la nivel internaţional. Fundaţia Orange Moldova dezvoltă proiecte în patru domenii cheie: educație și educație digitală; ajutor social populației; sănătate și dizabilități; cultură. Beneficiari ai proiectelor Fundaţiei Orange Moldova sunt peste 400 de mii de persoane din toată ţara.