Fundația Orange Moldova susține tinerii din medii dezavantajate și le oferă acces gratuit la tabăra de vară „Tânăr/ă în acțiune”

01.07.2024

Vrei să ai parte de experiențe minunate, alături de alți tineri? Îți dorești să-ți dezvolți noi abilități și să petreci timpul util? Atunci înscrie-te și participă la tabăra de vară, „Tânăr/ă în acțiune”. 

În acest an te așteaptă sesiuni ce vor contribui la sporirea activismului tău civic, te vei familiariza cu valorile europene, vei însuși tehnici ce te vor ajuta să ai grijă de sănătatea mintală, vei fi implicat în activități de dezvoltare personală și orientare în carieră, într-un mediu incluziv. Totodată, vei avea posibilitatea să însușești sau să-ți îmbunătățești abilitățile digitale.

Organizatori: UNICEF Moldova, Fundația Orange Moldova, Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO”.

Cine poate participa: tineri și tinere cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 de ani.

Prin urmare, dacă ești interesat/ă de subiect, te rugăm să completezi formularul de participare și să selectezi turul la care ai putea participa.

Important: poți selecta și participa în cadrul unui singur tur.

Taberele se vor desfășura în câteva ture. Iată când vor avea loc activitățile:

  • turul 1 (29 iulie - 1 august)
  • turul 2 (2 - 5 august)
  • turul 3 (6 - 9 august)
  • turul 4 (10 - 13 august)

De ce ar trebui să fii și tu acolo?

Tabăra reprezintă o oportunitate unică de a învăța, interacționa și contribui în mod activ la dezvoltarea ta personală și comunitară. În plus, vei explora tehnologii digitale de ultimă oră și te vei bucura de vară, de timp frumos și de oameni-energie.

Toate cheltuielile legate de activități, mâncare și cazare sunt acoperite de organizatori.

Cum te poți înscrie: accesează și completează formularul AICI.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să apelezi: 0 (68) 041682, doloscan.probono@gmail.com.

Taberele de vară sunt organizate în cadrul proiectului UNICEF „Promovarea mecanismelor de participare a elevilor în procesul decizional”, realizat în parteneriat cu Fundația Orange Moldova și implementat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO.